Te koop: Olijvenplukarrangement

Olijvenpluk in Spanje bij Casa Camaleón In januari zijn de eerste olijven rijp en beginnen we met de olijvenpluk. Olijvenpluk kan op verschillende manieren gedaan worden. Machinaal of met de hand. Je kunt ook een combinatie maken van beide technieken. Olijvenplukken met de hand vinden wij toch wel het mooiste. Een harkje in de hand en door de takken heen kammen. De olijven vallen op de grond op een groot net en daarna de olijven in een bak en op naar de molen (olijfpers). De tijd tussen de pluk en de molen is van belang. Hoe korter hoe beter. Casa Camaleón nodigt je graag uit voor de olijvenpluk in januari!!
Vier dagen culinair genieten, olijven plukken en cultuur snuiven!
Een bijzondere ervaring! De olijven worden met de hand geplukt en naar de perserij gebracht. Een belevenis die je als liefhebber mee moet maken! En als heerlijk extraatje: een bezoek aan de oude Spaanse stad Alicante
Tijdens deze 4-daagse exclusieve reis logeer je in ons guesthouse, prachtig tussen de olijfbomen gelegen met 2-persoons logementen. Het arrangement

Dag 1 reis je op eigen gelegenheid naar Alicante. Wij verzorgen een transfer van het vliegveld naar Casa Camaleón waar je even de tijd hebt om je intrek te nemen. Rond acht uur word je verwacht voor het diner en maak je kennis met de andere gasten. Samen gaan we genieten van het diner met locale specialiteiten en wijnen. Dag 2 in de ochtend hebben we een excursie naar een olijvenconservenfabriek. We zien hoe olijven worden ontpit en gevuld met verschillende producten. Uiteraard gaan we ze ook proeven. Na de lunch beginnen we met plukken na een korte uitleg over het plukken en verzamelen en ´s avonds gaan we naar Alicante. We bezoeken de stad en gaan genieten van Spaanse tapas.
 
Dag 3 in de ochtend bezoeken we de locale markt van Castalla,´s Middags na de lunch gaan we weer olijvenplukken. Na het plukken brengen we de olijven naar de pers en daar zie je de olijven veranderen in goudgroene olie. 

Dag 4 staat ‘s ochtends, na het ontbijt het vervoer klaar richting Alicante en kun je – indien je een avondvlucht hebt geboekt – nog even nagenieten van Spanje.

Dit arrangement start op zondag 5 januari 2014

Nog even de ingrediënten op een rij:
• Drie overnachtingen
• Drie stevige ontbijtjes
• Lunch tussen de olijfbomen
• Drie diners inclusief wijn
• Bezoek Bodega Coöperativa de Castalla
• Olijven plukken en proeven
• Bezoek olijvenconserven fabriek
• Bezoek locale markt Castalla
• Een flesje olie cadeau
• Alle transfers in Spanje Prijs € 195,- p.p. op basis van een 2-persoons kamer.
Wil je een slaapkamer voor jezelf dan bedraagt de prijs € 270,-
Je verblijft in een 2-persoons kamer met twee 1-persoons bedden of een 2-persoons bed, inclusief beddengoed, handdoekenset.
Wil je na afloop van dit arrangement nog wat langer bij ons verblijven, dan verlenen wij een korting van 15% op het geldende tarief.
Aan het eind van de periode krijg je uiteraard een flesje olijfolie vers van de pers mee naar huis.

Niet inbegrepen;
Vlucht naar Alicante   Contact: www.casa-camaleon.nl info@casa-camaleon.nl Tel: 0034 662370902 / 662447037     VLIEGTICKETS Wij hebben goede ervaringen met het vliegen met Ryanair. Mooie nieuwe vliegtuigen, goedkoop en zonder vertragingen. Ryanair vliegt op zondagen van Eindhoven naar Alicante en ook vanaf Weeze (Dusseldorf) net over de grens bij Nijmegen. www.ryanair.com   Wil je liever met een andere vliegmaatschappij reizen, op andere tijden aankomen en/of vertrekken of zelf een auto huren? E-mail ons voor de speciale familie- of groepskorting! Kom je samen en een van jullie wil maar plukken, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.   Laat het ons weten via een e-mail, dan bekijken we de mogelijkheden. Bellen kan ook: 0034-662370902    Kosten: Vaste prijs € 195,-Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:26-09-2013 om 19:48u
Door:Petro Ballemans
Bekeken door: 2328 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Castalla
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 195,-
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.